Reis door Zweden

Omhoog

 

Storängens Camping, Stugor & Outdoor
Erlandervägen 2
684 93 Ransäter
Telefoon 0046 (0) 552 30080

           

 

 

 

info@storangenscamping.com
http://www.storangenscamping.com

Storängens Camping, Stugor & Outdoor

De camping ligt in Zweden in het hart van de mooie provincie Värmland, waar de rivier “Klarälven” het landschap doorkruist. Een provincie die bekend staat om z'n vele folkloristische evenementen en z'n prachtige natuur met enorme bossen, rivieren en vele meren.

De Storängens Camping is ca 15 ha groot en heeft 49 kampeerplaatsen, alle plaatsen zijn met electra. Naast de stroomplaatsen biedt de camping ook vrije plaatsen, en is het zeker mogelijk een plaats te kiezen zonder stroom. Wilt u aan de rivier “Klarälven” kamperen of toch liever in de schaduw van bomen? De camping biedt u ruime kampeerplaatsen, helemaal naar uw wens.

De camping heeft een goed verzorgd en modern sanitair gebouw met invalidentoilet en -douche, tevens is er de mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen. Ook kunt u gebruik maken van de trekkerskeuken met kooktoestel, magnetron en wasbakken. Verder is er een wasserette met wasmachine, droger, strijkplank en mogelijkheid voor de handwas.

Lekker zwemmen is mogelijk in de “Klarälven”, vanaf het eilandje in de rivier, dat bij de camping hoort, tevens kunt u een lekker potje voetballen, de doeltjes staan klaar, of u kunt gebruik maken van het Zweedse spel “kubb”. Vissen is mogelijk van af de vissteiger.

Voor de kinderen is er een speeltuin en worden er tijdens het hoogseizoen dagelijks kinderactiviteiten georganiseerd bijvoorbeeld; knutselen, spelletjesmiddag, bosspel, spooktocht, bingo, verschillende balspelletjes.

In de kiosk zijn diverse boodschappen te koop. Op het terras kunt u lekker genieten van een kopje koffie, frisdrank, ijsje of snack en ’s ochtends kunt u heerlijke verse broodjes afhalen bij de receptie.

Naast de kampeerplaatsen is het ook mogelijk een compleet ingerichte blokhut te huren, voor 2 tot 4 personen, deze blokhutten worden in Zweden 'stuga' genoemd of wat denkt u van een compleet ingerichte Tendi Safari Lodge Tent?

Voor wat sportieve ontspanning kunt u ook bij ons terecht; hier onder een overzicht van onze activiteiten.

bullet Beversafari
bullet Kanotochten
bullet Fietsverhuur, mountainbiketochten
bullet Wandeltochten, met en zonder GPS
bullet 1 en 2 daagse vlottochten
bullet Boerengolf
bullet Wolvensporen zoeken (nov. – april)

Wij hopen uw interesse gewekt te hebben en u als onze gast te mogen begroeten.


              

    

Gastenboek

© Birkelund camping
Birkelund-camping, Hovsvegen 50, N-3577 Hovet i Hallingdal Norge
Tlf. 0047 45 29 78 41

informasjon@birkelund-camping.com