Reis door Zweden

Omhoog

 

Bushcraftevents
Bart & Miriam Postema
Norrboda, Brittusgatan 2
790 70 Furudal
Telefoon 0046 730 433 399

zweden@bushcrafevents.com
http://bushcraftevents.com

    

In de zomer van 2008 hebben wij de stap genomen om naar Zweden te emigreren. We hebben gekozen voor het Siljangebied en hebben ons outdoorbedrijf
Bushcraftevents gevestigd in Norrboda. Ons bedrijf is voortgekomen uit de liefde die wij hebben voor de natuur en het enthousiasme om dat met anderen te delen.
Dit is een fantastische reisbestemming voor de outdoor en survivor liefhebber, de actieve vakantieganger en de natuurliefhebber.
In de bossen rondom Norrboda, kun je tal van wilde dieren spotten. Zo leven hier nog bevers, nertsen, wolven, elanden, herten en lynxen. En als je van vissen houdt,
kun je je hier ook prima vermaken op een van de vele meren. En de omgeving is uitermate geschikt voor het maken van kano, mountainbike en wandeltochten.
Er is keuze uit verschillende uitgezette routes. Een erg mooie tocht is de gecombineerde tocht met mountainbiken en kanoŽn en een wildernis overnachting.
Het bos- en berglandschap wordt afgewisseld door vele meren, poeltjes en rivieren (šlven). Zo heeft Orešlven een verscheidenheid aan stroomversnellingen.
De Orešlven zakt iedere km 3 meter. Je kunt hier dan ook fantastisch kanoŽn. In de winter is er de mogelijkheid om op een alternatieve wintersport te
beoefenen. Tevens zijn er vele andere toeristische bezienswaardigheden.
In de winter van 2008-09 zijn wij begonnen met het organiseren van Barkģsledetochten.
De Barkģ slee is een door ons zelf ontwikkelde slee die een combinatie is
van skiŽn, langlaufen en sleeŽn. Deze slee stelt u in staat lange afstanden af te leggen en te gaan waar dat anders niet mogelijk is.
Ook voor in de zomer hebben wij een breed scala aan activiteiten, zodat wij nu u het hele jaar door van dienst kunnen zijn.
Tevens is het mogelijk om te overnachten in ons vakantie huisje.
Bushcraftevents arrangementen zijn altijd spannend, leuk en uitdagend. En we hebben geprobeerd de activiteiten zo kindvriendelijk te houden, zodat u met uw gezin kunt genieten.
Zo kunnen ook actieve ouders een heerlijke dag beleven en met hun kinderen op avontuur gaan.
Wij zien er naar uit om u te mogen ontvangen en u en uw gezin een fantastische dag te bezorgen!

Met vriendelijke groet,
Bart & Mirjam Postema

 

           

         

                        
 

          Gastenboek

Laatst bijgewerkt: 17-04-2014 © Birkelund camping, 3577 Hovet i Hallingdal, Noorwegen 2009
Birkelund-camping 3577 Hovet i Hallingdal Norge
Tel. 0047 32 08 97 68

informasjon@birkelund-camping.com